nemEDI til Navision

Microsoft Navision logo

nemEDI har i samarbejde med Navisupport udviklet et nemEDI-modul til Navision. Med dette modul kan du understøtte alle EDI-formater fra din Navision inkl. EDIFACT og X12. nemEDI til Navision er den ideelle løsning på dit EDI-behov med Navision som økonomisystem.

Indgående EDI (f.eks. hvis du får en ordre)

Fire Mennesker Rundt Om Bord

Hvis du skal modtage EDI-filer fra en kunde, der gerne vil sende dig indkøbsordrer som EDI, foregår det helt automatisk.

Når nemEDI til Navision er sat op til dig, vil de EDI-ordrer, der kommer til dig fra din kunde, blive behandlet på vores server. Herfra bliver de hentet over i Navision via vores webservice og automatisk indlæst direkte i din Navision, uden at du behøver foretage dig noget. Ordren bliver lagt ind i Navision som en salgsordre, så den er klar til, at du kan levere den. Vi kan også sætte systemet op til at sende dig en mail, hver gang der bliver oprettet en ordre i Navision.

Udgående EDI (f.eks. hvis du skal sende en faktura)

Når du har ekspederet en ordre, opretter du en faktura i Navision. Når du opretter en faktura til en af de kunder, du skal sende til på EDI, bliver den sendt til nemEDI via vores webservice. Derefter bliver den omdannet til det rigtige EDI-format til kunden og leveret få minutter efter, at den er dannet hos dig. Det eneste du skal gøre er altså at oprette fakturaen, som du normalt ville gøre, så går resten af sig selv.

nemEDI til Navision understøtter også andre scenarier end det der er beskrevet ovenfor, og EDI-modulet udbygges også jævnligt med nye funktioner, så hvis du har behov for en EDI-løsning til din Navision, så slå på tråden eller udfyld kontaktformularen nedenfor, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Da vi samarbejder med Navisupport omkring Navision-løsningerne, kan du være sikker på at have adgang til højt kvalificerede Navision folk til at hjælpe dig med installere og evt. tilrette modulet, så det passer til lige netop din Navisison, samtidig med at vores højt kvalificerede EDI folk står for resten.

Se prisen for nemEDI til Navision her.