nemEDI til e-conomic

e-conomic logo

nemEDI til e-conomic er den ideelle løsning på dit EDI-behov, hvis du anvender e-conomic. Det er lige meget hvilket EDI-format, du har behov for at anvende, da nemEDI-løsningen understøtter alle EDI-formater inkl. EDIFACT, X12 og OIOXML/OIOUBL.

Indkommende EDI (f.eks. hvis du modtager en ordre)

Mennesker Griner

Lad os sige, at du skal udveksle EDI-filer med en kunde, der gerne vil sende dig indkøbsordrer som EDI.

Når nemEDI til e-conomic er sat op til dig, vil EDI-ordrerne fra din kunde blive behandlet på vores server og blive indlæst direkte i din e-conomic. Du skal ikke gøre andet end fra tid til anden checke, om der er kommet nye ordrer fra dine kunder i din e-conomic. Hvis du ønsker det, kan vi sende dig en mail, for hver ny ordre.

Udgående EDI (f.eks. hvis du skal sende en faktura)

Når du har leveret varer til en kunde, opretter du selvfølgelig en faktura i din e-conomic. Så snart du gør det, henter nemEDI til e-conomic en kopi af fakturaen fra din e-conomic og omformer den til en EDI-fil i netop det format, din kunde ønsker. Du skal ikke gøre noget som helst andet end at oprette din faktura, så sørger nemEDI til e-conomic for resten.

nemEDI til e-conomic håndterer naturligvis også andre EDI-dokumenter såsom ordrebekræftelser, leveringsadvis og salgsrapporter.

Labels

Hvis du har brug for at udskrive pallelabels eller lignende når du skal sende de ordrer du har modtaget i nemEDI til e-conomic kan den kombineres med vores innovative label løsning nemLABEL

Vi hjælper dig i gang

Når du indgår en aftale med nemEDI ApS om en nemEDI til e-conomic sørger vi for at opsætte indlæsning og udlæsning mod e-conomic, ligesom vi varetager al kommunikation med den kunde du skal udveksle EDI filer med, f.eks. i forbindelse med at vi skal have godkendt de filer vi sender til dem.

Du skal bestille EDI adresse og stregkode

Hvis din EDI partner forlanger, at du har en rigtigt EDI adresse (GLN/lokationsnummer), skal du bestille et lokationsnummer ved GS1 - du skal bestille et B-nummer.

Mange EDI partnere kræver, at der er stregkodenummer på alle varer, der skal angives i en EDI-fil. Hvis du ikke allerede har stregkoder på dine varer, skal du have en GTIN, der er det nummer, alle dine stregkoder skal begynde med. Den bestiller du også ved GS1.


Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du gerne vil i gang med at anvende EDI med det samme så udfyld kontaktformularen, send os en mail på info@nemedi.dk eller slå på tråden på telefon 6089 7755 

Vi har mange glade brugere af nemEDI til e-conomic, se hvad nogen af de andre siger om os her 

Se prisen for nemEDI til e-conomic her.