Nyheder

nemEDI er Børsen Gazelle 2019 virksomhed

29/9-2019

nemEDI er stolte at at kunne offentliggøre, at vi er Børsen Gazelle virksomhed 2019

"Det har været en vild rejse", udtaler direktør Jesper Carstensen, "men jeg må først og fremmest takke mine medarbejdere. Uden dem havde vi ikke stået der hvor vi er nu."

nemEDI blev grundlagt i 2013, og har siden haft positive tal på bundlinjen, og altså en vækst, der nu gør os til Børsen Gazelle 2019. 


Så er vores nye hjemmeside live

8/9-2019

Så er vores nye hjemmeside efter langt tilløb gået live. Med det nye design har vi fået en mere moderne hjemmeside, og vi er klar til på sigt at få hjemmesiden lagt sammen med vores portal, så det hele kommer til at hænge bedre sammen. Samtidig er det langt nemmere at opdatere den nye side, så målet er en mere levende hjemmeside.

Skulle du opleve fejl eller problemer med den nye hjemmeside, eller har du forslag, må du meget gerne kontakte os.

 

nemEDI lancerer ny version af nemEDI til SAP Business One

17/8-2019

nemEDI er stolte over at lancere vores nye version af nemEDI til SAP Business One. Vi har i samarbejde med Acomi, en af de store SAP Business One forhandlere, udviklet en integration der sker v.hj.a. SAPs Integration Framework. På den måde får vi standardiseret integrationen til at køre side om side med andre integrationer, og vi opnår forbindelse til SAP Business One HANA. Den nye integration vil løbende blive videreudviklet til at håndtere flere forskellige EDI scenarier.

nemEDI lancerer nye funktioner i nemEDI til Uniconta

3/4-2019

nemEDI lancerer i dag nye dokumentformater til  nemEDI til Uniconta. nemEDI til Uniconta understøtter nu også ordrebekræftelse, leveringsadvis og varestamdata. Samtidig har vi lavet den første opsætning hvor vi kombinerer Uniconta med den såkaldte cross docs leveringsadvis, hvor leverancer til en række butikker pakkes enkeltvis men sendes samlet til et centralt lager med et leveringsadvis, der fortæller hvad der er i den enkelte pakke

nemEDI støtter Danmarks Indsamling 2019

1/2-2019

nemEDI har i år valgt at støtte Danmarks Indsamling
Vi synes at formålet, "styrk verdens piger," giver rigtig god mening, og vi vil gerne yde vores lille bidrag til en bedre verden.

nemEDI støtter verdens børn

9/1-2019

Hos nemEDI vil vi gerne yde vores lille skærv til en bedre verden. Derfor er vi stolte af at støtte Unicef, der gør et fantastisk arbejde for udsatte børn verden over. Vi ved at vores bidrag gør en forskel for nogle børn et sted i verden, og håber på at andre vil blive inspireret til at støtte dette eller et andet godt formål.

Odoo

nemEDI indgår samarbejde om EDI til Odoo

12/10-2018

nemEDI har indgået et samarbejde med Odoo House om videreudvikling af vores EDI modul til Odoo. Samarbejdet betyder, at Odoo House fremadrettet forestår al udvikling og vedligehold af modulet, men nemEDI koncentrerer sig om at omforme kundernes data til og fra EDI formater. Samarbejdet betyder også, at modulet kommer på Odoos App Store og derigennem bliver tilgængeligt for Odoo brugere i hele verden. "Vi er meget begejstrede for dette samarbejde" udtaler Jesper Carstensen, direktør for nemEDI. "Med Odoo House's kompetencer indenfor udvikling til Odoo vil vi opleve et løft i kvalitet og muligheder med Odoo modulet. Samtidig rammer vi en meget større kundebase."

nemEDI driver nu sit eget Peppol Accesspoint

28/9-2018

nemEDI driver nu sit eget PEPPOL Access Point. PEPPOL er den nye standard for elektronisk fakturering på tværs af landegrænserne, især til offentlige myndigheder, men også til mange private virksomheder. nemEDI er blevet medlem af OpenPEPPOL, der er den nonprofit organisation, der har ansvaret for at standardisere og udbrede PEPPOL i hele Europa.

nemEDI lancerer nemEDI til Uniconta

17/6-2018

nemEDI er stolte over at lancere nemEDI til Uniconta, der udvider nemEDIs produktportefølje med en integration til Uniconta, som vi ser som et af de kommende store økonomisystemer. Vi glæder os til at kunne servicere Uniconta kunderne med deres EDI behov i fremtiden. I første omgang understøtter den nye integration indkommende ordrer og udgående fakuraer, men vi planlægger at udvide integrationen efterhånden som behovet opstår.