easyConnect

easyConnect er en online løsning til dig, der gerne vil sælge dine varer på en af de store webportaler som H&M, Miinto, Bilka.dk, Otto.de osv, hvor man selv lægger sine varer på - enten ved at sende en fil eller via et dedikeret API.


Alle de store online portaler har forskellige krav til hvilke data de forlanger, og hvilke værdier de enkelte felter som f.eks. størrelse skal have. Samtidig har de allesammen forskellige måder at udveksle data på - enten via filer eller via et API.

Hvis man som almindelig sælger gerne vil udnytte portalernes potentiale, men ikke lige har en programmør ved hånden, kommer man hurtigt til kort.

Vi har samlet alle portalernes krav i vores easyConnect-løsning, så du kan komme til at handle gennem dem uden at skulle i gang med at programmere eller holde styr på de forskellige portalers krav.

 

Hvordan virker easyConnect?

easyConnect er en online løsning, der samler de data, vi kan trække ud af dit økonomisystem med billeder og ekstra data, som du lægger på direkte i easyConnect. Fra easyConnect bliver de samlede data sendt til de enkelte portaler.

 

 

easyConnect kan selvfølgelig kombineres med en nemEDI løsning til at håndtere ordreflowet på portalen. 

Hvis du har brug for at forbinde dig til en portal, hvor du selv skal lægge data op, så kontakt os på 6089 7755 eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.