Ret dokumentfejl

Du er landet på denne side, fordi du har fået en meddelelse om at et EDI dokument er fejlet. Vi gennemgår her et eksempel på hvordan du selv kan rette fejlen, og få EDI dokumentet sendt.

I dette eksempel har vi fået følgende mail:errormail

Den fortæller os, at fejlen er, at der mangler en værdi i et felt på dokumentet, nemlig InvoiceNumber. Hvis du trykker på det nederste link, lander du her, men hvis du trykker på det lange link i midten kommer du til en login side, hvor du skal logge ind med det brugernavn/password, som Jeres firma har fået fra nemEDI.

login

Når du har logget ind lander du direkte på det dokument, der fejler, og du har mulighed for at rette fejlen.

invoic

Her kan vi se, at Invoicenumber, der står i øverste venstre hjørne er tomt.

For at rette det trykker vi først på blyantenblyantog indsætter fakturanummeret. Derefter skal du fjerne fluebenet i feltet Failed. Det gør at systemet prøver at sende dokumentet igen. Til sidst trykker du på Save and Close så ændringerne bliver gemt, og systemet sender dokumentet.

Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg

email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755