nemEDI til C5/C5 light priser

imagesPriserne på en nemEDI til C5/C5 light løsning er ganske simple.

Når man skal oprette EDI forbindelse med en kunde eller leverandør er der altid en testfase, hvor man sender og modtager nogle test-dokumenter og tjekker at formaterne passer. Hvis ikke vi allerede har formaterne til den forretningspartner du skal kommunikere med skal vi også have formatet på plads. Hele denne indledende snak med din kunde eller leverandør tager vi os af.

Disse indledende øvelser betaler du en fast pris for. Derefter er der blot et lille abonnement og en pris per sendt eller modtaget EDI dokument.

nemEDI til C5/C5 light, danske EDI partnere

Pris (DKK)
Opstartsgebyr pr. dokumenttype 2500,–
Abonnement pr. måned 150,–
Per sendt eller modtaget EDI dokument 2,25

nemEDI til C5/C5 light, udenlandske EDI partnere

Pris (DKK)
Opstartsgebyr pr. dokumenttype 3500,–
Abonnement pr. måned 150,–
Per sendt eller modtaget EDI dokument 2,25

I installerer selv C5 modulet i Jeres C5. Det tager normalt under en time. Der kan dog være tilretninger i Jeres C5, der gør at der skal ændres i programmeringen. Det kan I enten selv gøre, eller vore C5 konsulenter kan hjælpe med det.

Opstartsgebyret omfatter mapning af det EDI format, som Jeres kunde/leverandør specificerer og al kontakt til Jeres kunde/leverandør i forbindelse med at få godkendt de filer vi skal sende til dem.
Hvis nemEDI ApS skal vedligeholde en database over jeres stregkode numre koster det ekstra 500,- pr. år.
Alle priser er i DKK og excl. moms, og i øvrigt henviser vi til vore salgsbetingelser

Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->