PEPPOL

PEPPOL er den nye standard for elektronisk fakturering over landegrænserne. Man kan sige at PEPPOL er pendant til OIOXML/OIOUBL bare på tværs af landegrænserne.

Hvis du skal fakturere offentlige og mange private organisationer i Europa skal du anvende PEPPOL.

nemEDI er medlem af OpenPEPPOL, der er den europæiske nonprofit organisation, der har ansvaret for udviklingen af PEPPOL på europæisk plan, og vi driver vores eget certificerede access point til PEPPOL.

Hos nemEDI kan vi hjælpe dig med alle dine PEPPOL relaterede opgaver, lige fra rådgivning omkring PEPPOL over at at omdanne filer fra dit økonomisystem til PEPPOL baserede fakturaer til at stå for afsendelse af de dokumenter du allerede selv skaber.

Kontakt os idag og kom i gang med at fakturere med PEPPOL.


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->