OIOXML / OIOUBL

Hos nemEDI kan vi klare alle kombinationer af OIOXML og OIOUBL filer. Hvad enten dit økonomisystem selv kan lave filerne eller vi skal lave dem på baggrund af en fil, som du kan trække ud af dit økonomisystem, så har vi en løsning.

OIOXML

Hos nemEDI har vi også en løsning til dig, der skal have sendt OIOXML filer. Du placerer bare filen i en mappe på din server, så sørger vores software for at den bliver sendt til nemEDI, hvorfra den bliver sendt til den rette modtager. Hvis dit økonomisystem ikke kan lave OIOXML filer kan vi naturligvis også finde en måde at få oprettet dem baseret på en fil som du kan trække ud af dit økonomisystem.

OIOXML til OIOUBL konvertering

Hvis dit økonomisystem kan lave en OIOXML fil, men du handler med det offentlige eller andre, der skal bruge en OIOUBL fil, så klarer vi også det. Du sender bare OIOXML filerne til os, så konverterer vi dem til OIOUBL og sender dem videre til den rette modtager.

OIOUBL

Hvis du skal have sendt OIOUBL filer og ikke ønsker at rode med det selv, så kan du blot installere vores software på din maskine, så bliver OIOUBL filerne automatisk sendt til nemEDI, der sørger for at de bliver ekspederet det rigtige sted hen, lige meget om det er til en offentlig modtager eller til et privat firma.
Hvis du har brug for en partner til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning på din OIO udfordring, så send en mail på info@nemedi.dk eller ring til os på 6089 7755. Du kan også ufylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->