nemPOST – EDI til Post Danmark

nemPOST er vores fragt system med direkte integration via EDI til Post Danmark og en række andre fragtleverandører.

nemPOST opretter automatisk dine forsendelser hos din fragtleverandør, så de ved hvad de skal hente hos dig. nemPOST udskriver labels i godkendte formater til fragtleverandørerne med dit eget logo på. Har du brug et specielt labelformat, designer du det nemt.

nemPOST kan nemt integreres til de fleste økonomisystemer, så du kan få udskrevet labels og oprettet forsendelsen hos din fragtleverandør i en arbejdsgang uden ekstra indtastninger.

nemPOST samarbejder uden problemer med scannere og de fleste labelprintere. Har du specielle ønsker finder vi sammen en løsning, der er optimal for dig.

nemPOST programmet er gratis men kræver et nemEDI abonnement da det udnytter nemEDI til at danne EDI filerne i det rigtige format.

Hvis du gerne vil i gang med at sende EDI til din fragtleverandør, så udfyld kontaktformularen, send os en mail på info@nemedi.dk eller slå på tråden på telefon 6089 7755

 


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->