nemLABEL

Når du leverer varer vil du ofte blive mødt med kravet om særligt udformede forsendelses labels eller palle labels med bestemte informationer på.

I stedet for at indtaste de samme informationer som der står på ordren i et label program eller i Word for at danne en forsendelseslabel, der har det rigtige udseende, kan du med nemLABEL få dannet labels direkte fra de EDI ordrer du har modtaget, uden at skulle indtaste ekstra oplysninger.

Udskriften sker ved et tryk på en knap i vores web interface og labelen udskrives ved hjælp af Google Print. Det betyder, at labelen kan udskrives hos dig selv eller kan udskrives på en printer, der står på et lager, der pakker dine varer.

Ring til os på 6089 7755 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med netop dit label behov; vi er eksperter i kreative løsninger.


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->