nemEDI til Uniconta

unicontanemEDI til Uniconta er den ideelle løsning på dit EDI behov hvis du anvender Uniconta. Det er lige meget hvilket EDI format du har behov for at anvende, da nemEDI løsningen understøtter alle EDI formater inkl. EDIFACT, X12 og OIOXML/OIOUBL.

nemEDI til Uniconta er totalt integreret med din Uniconta og fungerer fuldstændigt automatisk.

nemEDI til Uniconta er i rivende udvikling, så tag kontakt til os og hør om den understøtter det behov for udveksling af dokumenter som du har. Nedenfor har vi skitseret nogle eksempler på hvad nemEDI til Uniconta kan.

Indgående EDI (f.eks. hvis du får en ordre)

Hvis skal modtage EDI filer fra en kunde, der gerne vil sende dig indkøbsordrer som EDI foregår det helt automatisk.

Når nemEDI til Uniconta er sat op til dig vil de EDI ordrer der kommer til dig fra din kunde blive behandlet på vores server. Herfra bliver de automatisk indlæst direkte i din Uniconta ud at du skal foretage dig noget. Ordren bliver lagt direkte ind som en salgsordre i Uniconta, så den er klar til at du kan levere den. Vi kan også sætte systemet op til at sende dig en mail hver gang vi lægger noget nyt ind i din Uniconta.

Udgående EDI (f.eks. hvis du skal sende en faktura)

Når du har ekspederet en ordre opretter du en faktura i din Uniconta. Når du opretter en faktura til en af de kunder du skal sende til på EDI, trækker nemEDI til Uniconta en kopi af fakturaen ud af din Uniconta og laver den om til det rigtige EDI format til kunden. Det eneste du skal gøre er, at oprette fakturaen som du normalt ville gøre, så går resten af sig selv.

Se prisen for nemEDI til Uniconta her

Hvis du har behov for EDI til din Uniconta løsning, så udfyld kontaktformularen, send os en mail på info@nemedi.dk eller slå på tråden på telefon 6089 7755, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig.


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->