nemEDI til Odoo (OpenERP)

imagesnemEDI til Odoo er den første standard løsning til Odoo (OpenERP) der integrerer EDI ind i Odoo (openERP). nemEDI til Odoo er den ideelle løsning på dit EDI behov hvis du anvender Odoo (OpenERP). Det er lige meget hvilket EDI format du har behov for at anvende, da nemEDI løsningen understøtter alle EDI formater inkl. EDIFACT og X12.

Til Odoo (OpenERP) har vi udviklet et specielt nemEDI modul, der blot skal installeres i din Odoo, og derefter er du klar til at køre EDI via nemEDI.

nemEDI til Odoo fungerer med såvel udgående son indkommende EDI. Al behandling og opsætning af EDI formater sker på vores server, så du behøver ikke vide noget som helst om EDI for at anvende løsningen.

Indkommende EDI (f.eks. hvis du får en ordre)

Når du får en ordre fra en kunde modtages den først på vores server, hvor den omformes til en fil, der passer til nemEDI til Odoo. Filen leveres til dig, og nemEDI til Odoo modulet indlæser automatisk ordren i din Odoo (OpenERP). Hvis du ønsker det kan vi også godt sende dig en mail hver gang du modtager en EDI ordre.

Udgående EDI (f.eks. hvis du skal sende en faktura)

Når du har leveret varerne danner du blot en faktura i din Odoo (OpenERP). nemEDI til Odoo modulet tager herefter over og danner en simpel fil, der leveres til vores server. Her omdannes den til en EDI faktura fil i netop det format som din kunde anvender. Det eneste du skal gøre er altså at oprette en faktura, så tager nemEDI til Odoo over og sørger for resten.

Når du skal i gang med at anvende EDI sammen med din Odoo, så tag kontakt til nemEDI ApS, så hjælper vi dig i gang.

Se prisen for nemEDI til Odoo her

 


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->