nemEDI til e-conomic

e-conomic-logo-dknemEDI til e-conomic er den ideelle løsning på dit EDI behov hvis du anvender e-conomic. Det er lige meget hvilket EDI format du har behov for at anvende, da nemEDI løsningen understøtter alle EDI formater inkl. EDIFACT, X12 og OIOXML/OIOUBL.

nemEDI til e-conomic er totalt integreret med din e-conomic og fungerer fuldstændigt automatisk.

Indgående EDI (f.eks. hvis du får en ordre)

Lad os sige, at du skal udveksle EDI filer med en kunde, der gerne vil sende dig indkøbsordrer som EDI.

Når nemEDI til e-conomic er sat op til dig vil EDI ordrerne fra din kunde blive behandlet på vores server, og blive indlæst direkte i din e-conomic. Du skal ikke gøre andet end fra tid til anden checke om der er kommet nye ordrer fra dine kunder i din e-conomic. Hvis du ønsker det kan vi også godt sende dig en mail, hver gang vi lægger  en ny ordre ind i din e-conomic

Udgående EDI (f.eks. hvis du skal sende en faktura)

Når du har leveret varer til en kunde opretter du selvfølgelig en faktura i din e-conomic. Så snart du gør det henter nemEDI til e-conomic en kopi af fakturaen fra din e-conomic og omformer den til en EDI fil i netop det format din kunde ønsker. Du skal ikke gøre noget som helst andet end at oprette din faktura, så sørger nemEDI til economic for resten.

Skal du sende OIOUBL til det offentlige?

Hvis du skal sende eller modtage OIOUBL til det offentlige fra din e-conomic kan nenEDI til e-conomic også klare det. Det er nemlig ligegyldigt hvilke formater du skal sende eller modtage i.

Labels
nemEDI til e-conomic kan kombineres med vores innovative label løsning nemLABEL, hvis du f.eks. har brug for at udskrive pallelabels eller lignende når du skal sende de ordrer du har modtaget i nemEDI til e-conomic.

Når du skal i gang med at anvende EDI, så tag kontakt til nemEDI ApS, så hjælper vi dig i gang.

Se hvad andre brugere siger om nemEDI til e-conomic her.

Se prisen for nemEDI til e-conomic her

Hvis du har behov for EDI til din e-conomic løsning, så udfyld kontaktformularen, send os en mail på info@nemedi.dk eller slå på tråden på telefon 6089 7755, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig.


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->