nemEDI til C5

imagesnemEDI til C5/C5 light er den ideelle løsning på dit EDI behov hvis du anvender C5/C5 light 2012. Det er lige meget hvilket EDI format du har behov for at anvende, da nemEDI løsningen understøtter alle EDI formater inkl. EDIFACT og X12.

Til C5 har vi udviklet et specielt nemEDI modul, der blot skal installeres i din C5. Det tager normalt under 1 time, og derefter er du klar til at køre EDI via nemEDI.

Indgående EDI (f.eks. hvis du får en ordre)

Lad os sige, at du skal udveksle EDI filer med en kunde, der gerne vil sende dig indkøbsordrer som EDI.

Når nemEDI til C5/C5 light er sat op til dig vil EDI ordrerne fra din kunde blive behandlet på vores server, og blive konverteret til en simpel fil, der bliver sendt til dig, og som EDI modulet indlæser som en ordre direkte i din C5. Vi kan sende filerne på en mail eller lægge den på en ftp server eller hvad der nu passer bedst. Hvis du ønsker det kan vi også godt sende dig en mail, hver gang der kommer en ordre til dig.

Udgående EDI (f.eks. hvis du skal sende en faktura)

Når du har leveret varer til en kunde opretter du selvfølgelig en faktura i din C5/C5 light. Derfra tager EDI modulet over, og danner en simpel fil, der sendes til vores server, hvor den omdannes  til en EDI fil i netop det format din kunde ønsker. Du skal ikke gøre noget som helst andet end at oprette din faktura, og sende den via C5 modulet, så sørger nemEDI til C5/C5 light for resten.

Labels
nemEDI til C5 kan kombineres med vores innovative label løsning nemLABEL, hvis du f.eks. har brug for at udskrive pallelabels eller lignende når du skal sende de ordrer du har modtaget i nemEDI til C5.

Når du skal i gang med at anvende EDI, så tag kontakt til nemEDI ApS, så hjælper vi dig i gang.

Se prisen for nemEDI til C5  her

Hvis du har behov for EDI til din C5/C5 light løsning, så udfyld kontaktformularen, send os en mail på info@nemedi.dk eller slå på tråden på telefon 6089 7755, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig.


Kunde-eksempler
Safilo Nordic valgte en nemEDI løsning da de skulle udveklsle EDI filer med Magasin. Safilo sender følgesedler og fakturaer til Magasin.
Illums Bolighus valgte en nemEDI løsning, da de skulle vælge EDI infrastruktur. nemEDI håndterer al EDI for Illums bolighus.
Footmark ApS valgte en autoEDI løsning da de skulle automatisere deres EDI funktioner. Footmark ApS udveksler EDI filer med bl.a. Dansk Supermarked.
Gråsten Fjerkræ A/S valgte en nemEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Supergros
Estrella AB valgte en webEDI løsning da de skulle sende EDI fakturaer for direkte leveringer til Dansk Supermarkeds butikker.
Kontakt os

Din meddelelse blev sendt. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg


email: info@nemedi.dk
telefon: 6089 7755
-->